Slide background

Eet gezond & lekker

Slide background

Beweeg slim

Slide background

Adem rustig

Slide background

Ontspan

Slide background

Geniet!

Berdien Seezink uit Spaubeek

"Ulrike, na de fijne gesprekken met jou ben ik me ervan bewust geworden hoe belangrijk het is om goede voedingsstoffen te kiezen bij het maken van maaltijden. Jouw enthousiasme heeft me overtuigd. Ik dacht dat ik gezond at en leefde: zoals regelmatig sporten en volkorenbrood eten. Nu weet ik dat er nog veel te verbeteren is. Dat wil zeggen meer verse groente, zowel rauw als gekookt bij de warme maaltijd. Minder witmeelprodukten en suiker... Jouw recepten en tips stimuleren me en maken me vrolijk. Bedankt!"

By

Geschreven door Ulrike Klein
Categorie:

Isabella Janssen-Ortmans uit Aalbeek


"Met jouw hulp ben ik 8 kilo afgevallen. Met een paar super tips is het goed vol te houden. Ik voel me fitter, waardoor ik hoop nog wat kilo`s af te vallen. Dankjewel voor de 8 sessies waarin ik heb leren omdenken! Voor de volgende 8 kilo zie je me weer!"

By

Geschreven door Ulrike Klein
Categorie:

Wilma van Duin uit Margraten




"Ik heb in mijn verleden vaak geprobeerd om af te vallen maar kwam telkens na verloop van tijd weer aan. Jarenlang worstelde ik met mijn gewicht, eetbuien en met mijn gedachten

Ik wilde geen dieet want ik wist dat dit voor mij niet werkt. Ik wilde een andere leefstijl, een gezonder eetpatroon en iets dat goed past bij mijn drukke leven. Ik ben in jaren niet zo creatief bezig geweest met koken. Ik eet gezonder en gevarieerder. Er is meer structuur in mijn eetgedrag. Ik heb heel anders leren denken over voeding en veel nieuwe gezonde (en heerlijke) recepten leren maken. Ik koop nu alleen nog maar verse groenten. Bovendien heb ik veel meer energie gekregen en zit ik lekker in mijn vel. Ulrike heeft me laten inzien dat als ik anders denk ik ook kan afvallen.



Ulrike leert mij gezond te eten en meer bewust om te gaan met mijn eetpatroon en leefstijl. Ze stimuleert en complimenteert met veel enthousiasme, geeft eenvoudige tips die gemakkelijk toepasbaar zijn.

Voor mij was het niet zo zeer dat ik heel veel kilo’s kwijt wilde. Ik wilde vooral een gezonder eetpatroon. Met Ulrike werk ik niet alleen aan mijn gewicht maar ook aan mijzelf als persoon.

Mijn doel was een gezond gewicht. Dit heb ik nu zo goed als bereikt. Ongelooflijk dat ik door meer te eten kilo's kwijtraak! Ik ben erg tevreden en heel enthousiast. 
Dit had ik jaren eerder moeten doen!"

By

Geschreven door Ulrike Klein
Categorie: