Slide background

Eet gezond & lekker

Slide background

Beweeg slim

Slide background

Adem rustig

Slide background

Ontspan

Slide background

Geniet!

Loes en Lizette over de kook-workshop

"Het was erg leerzaam en gezellig om zo samen te koken en koken te zien als een uitdaging. 
Ulrike, dankjewel voor de leerzame workshop! Jouw enthousiasme, betrokkenheid en deskundigheid zijn een stimulans voor ons!"

By

Geschreven door Ulrike Klein
Categorie:

Wendy uit Vilt over de Supermarkt-safari

Na een aantal gesprekken over mijn eetpatroon zijn we samen boodschappen gaan doen. Door samen boodschappen te doen heb ik geleerd om goed naar de voedingswaardes van producten te kijken. Soms wordt je al snel voor de gek gehouden. Echter door de goede tips van Ulrike kan ik nu zelf gezondere keuzes maken uit producten. Daarnaast heeft Ulrike mij tips gegeven over combinaties van voedingsmiddelen en gerechten. Door de goede tips, het enthousiasme van Ulrike en door zelf open te staan voor nieuwe dingen ben ik weer een stapje verder gekomen richting mijn einddoel: Een gezond gewicht.

By

Geschreven door Ulrike Klein
Categorie:

Isabella Janssen-Ortmans uit Aalbeek


" Na een lang afwegen wat te doen met mijn overgewicht heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik contact gezocht met Ulrike. Een Hulsbergs Maedje waar ik vertrouwen in heb en die ik de verdienste wel gun. Eigenwijs als ik ben heeft ze mij met mijn vasthoudendheid ervan weten te overtuigen dat sommige eetgewoontes niet goed zijn. Door sommige adviezen was er meteen resultaat. Langzaam maar zeker ben ik door het uitwisselen van recepten en ideeën elke week een beetje afgevallen op een manier die ik kan volhouden. Dat was voor mij vanaf het begin heel belangrijk, zeker om het jojo-effect te vermijden. De samenwerking was ontspannen en zeer fijn. Met jouw hulp ben ik 8 kilo afgevallen. Met een paar super tips is het goed vol te houden. Ik voel me fitter, waardoor ik hoop nog wat kilo`s af te vallen. Dankjewel voor de 8 sessies waarin ik heb leren omdenken! Voor de volgende 8 kilo zie je me weer!"

By

Geschreven door Ulrike Klein
Categorie:

Berdien Seezink uit Spaubeek

"Ulrike, na de fijne gesprekken met jou ben ik me ervan bewust geworden hoe belangrijk het is om goede voedingsstoffen te kiezen bij het maken van maaltijden. Jouw enthousiasme heeft me overtuigd. Ik dacht dat ik gezond at en leefde: zoals regelmatig sporten en volkorenbrood eten. Nu weet ik dat er nog veel te verbeteren is. Dat wil zeggen meer verse groente, zowel rauw als gekookt bij de warme maaltijd. Minder witmeelprodukten en suiker... Jouw recepten en tips stimuleren me en maken me vrolijk. Bedankt!"

By

Geschreven door Ulrike Klein
Categorie:

Wilma van Duin uit Margraten
"Ik heb in mijn verleden vaak geprobeerd om af te vallen maar kwam telkens na verloop van tijd weer aan. Jarenlang worstelde ik met mijn gewicht, eetbuien en met mijn gedachten

Ik wilde geen dieet want ik wist dat dit voor mij niet werkt. Ik wilde een andere leefstijl, een gezonder eetpatroon en iets dat goed past bij mijn drukke leven. Ik ben in jaren niet zo creatief bezig geweest met koken. Ik eet gezonder en gevarieerder. Er is meer structuur in mijn eetgedrag. Ik heb heel anders leren denken over voeding en veel nieuwe gezonde (en heerlijke) recepten leren maken. Ik koop nu alleen nog maar verse groenten. Bovendien heb ik veel meer energie gekregen en zit ik lekker in mijn vel. Ulrike heeft me laten inzien dat als ik anders denk ik ook kan afvallen.Ulrike leert mij gezond te eten en meer bewust om te gaan met mijn eetpatroon en leefstijl. Ze stimuleert en complimenteert met veel enthousiasme, geeft eenvoudige tips die gemakkelijk toepasbaar zijn.

Voor mij was het niet zo zeer dat ik heel veel kilo’s kwijt wilde. Ik wilde vooral een gezonder eetpatroon. Met Ulrike werk ik niet alleen aan mijn gewicht maar ook aan mijzelf als persoon.

Mijn doel was een gezond gewicht. Dit heb ik nu zo goed als bereikt. Ongelooflijk dat ik door meer te eten kilo's kwijtraak! Ik ben erg tevreden en heel enthousiast. 
Dit had ik jaren eerder moeten doen!"

By

Geschreven door Ulrike Klein
Categorie: