Slide background

Eet gezond & lekker

Slide background

Beweeg slim

Slide background

Adem rustig

Slide background

Ontspan

Slide background

Geniet!

Over mij

Dit ben ik
Keukenprinses, Foodie & Muzikant. Houdt van gezelligheid, humor, mindful hardlopen, tuinieren, reizen met de caravan, wandelen, buiten leven, out of the box denken, mensen motiveren en verbinden.

Loopbaan
Wis- en natuurkunde-juf, loopbaancoach, gewichtsconsulent… Dat zijn behoorlijke loopbaan-switches hoor ik mensen wel eens zeggen. Zelf zie ik als rode draad de coachende houding ten aanzien van de mensen waarmee ik werk: Altijd gericht op zelfsturing en het positieve. Belemmeringen zien, kansen pakken en zo nodig creëren. Veranderen en leren moet je zelf doen. Ik loop op jouw weg een stuk met je mee. Als je mij vertelt dat je klaar bent om zelf verder te gaan dan is dat het grootste compliment dat je mij kunt geven.

Voeding
Ik eet het liefst vers, puur en gezond. Koken met basisproducten, zoals de natuur ze ons geeft. Zo weinig mogelijk producten die in de fabriek in elkaar geknutseld worden. Koken? Simpel, snel, gezond en lekker. Veel groenten, veel vezels, weinig vlees. Als het kan biologisch, maar niet altijd. Liefst wel scharrel. Ik hou van afwisseling. Het uitbannen van voedingsmiddelen vind ik erg extreem en roept bij mij vraagtekens op. Gewoon je gezonde verstand gebruiken.

Afvallen
Langzaam en relaxed afvallen door rustig te ademen, slim te bewegen, gezond te eten en te ontspannen is mijn motto. Met een blijvend resultaat en een gemakkelijk voort te zetten leefpatroon. Niet omdat het zo moet, maar omdat jij het zo wilt. Het moet wel leuk blijven. Wat goed voelt wil je herhalen, te streng zijn voor jezelf is op lange termijn niet vol te houden. Wat er in jaren aan is gekomen hoeft er niet in 6 weken af. Samen gaan we op zoek naar wat voor jou werkt.

Stress & Voeding
Ontspannen, gezond eten, slim bewegen…in mijn visie kun je dit niet los van elkaar zien. Er zijn mensen die van stress afvallen, maar wist jij dat stress en een slechte nachtrust ook oorzaken van overgewicht zijn? Dat gezond eten je stressbestendigheid ten goede komt? En dat je door gezonde voeding sneller opknapt van een Burn-out? Dat sporten ontspant, maar dat jezelf een uur helemaal leegfietsen op een spinningfiets net weer heel stressvol is? Of je nu wilt ontstressen, afvallen of gewoon beter voor jezelf wilt zorgen, samen zorgen we ervoor dat jij weer lekker in je vel zit!.