Slide background

Eet gezond & lekker

Slide background

Beweeg slim

Slide background

Adem rustig

Slide background

Ontspan

Slide background

Geniet!

Gezond eten, bewegen & afvallen

De hele maand december is er op woensdagavond de workshop "Kerstmenu Make-over"


Kerstontbijt, kerstbrunch, kerstdiner...het lijkt wel alsof we de hele kerst alleen maar eten. Tijdens deze workshop brengen we kleine veranderingen aan in de bereiding van je kerstmaaltijden en krijg je tips om de feestdagen Bourgondisch én gezond door te komen.

Doe mee en verlicht de feestdagen met deze eye-opener!


Locatie:  Wissengrachtweg 25a Hulsberg
Tijdstip: 19.30h-21.00h
Meebrengen: Kerstmenu
Aanmelden via de mail. Je ontvangt dan een factuur. Na betaling is je aanmelding definitief.
Minimaal aantal deelnemers:2  Maximaal aantal deelnemers: 5

Liever een ander tijdstip? Dat is mogelijk als je zelf zorgt voor minimaal 2 en maximaal 5 deelnemers. Bel voor  een afspraak 06 55 83 26 83.

Start jij nog vóór 31 december met een coachingtraject Relaxed Afvallen , Stop Emotie-eten of Mindfulness & More van 8 x 1 uur? Dan ontvang jij tot en met 31 december eenmalig 10% starterskorting op het reguliere tarief.

De korting geldt bij aanmelding en start/vooruitbetaling in de maand december 2017. De actie loopt tot en met 31 december 2017.
Klik hier voor meer info over mijn specialisaties Relaxed afvallenStop emotie-eten en Mindfulness & More.
Eet gezond! Voedingsadvies

Wil jij gezond eten en/of afvallen, maar zie je door de veelheid van info door de bomen het bos niet meer? Hoe jij tegen eten aankijkt bepaal je zelf. Ik help je jouw mening hierover te vormen. Door middel van betrouwbare, onafhankelijke informatie over eten, met wetenschap als basis. 

Intake/Advies/Vervolg-gesprek €95,-

Relaxed Afvallen
Blijvend afvallen doe je langzaam, relaxed, met geduld en beleid. Heb jij last van stress én overgewicht? Dat zou het zomaar kunnen dat stress de oorzaak is van jouw gewichtsproblemen. Door relaxed af te vallen doorbreek je de cirkel van door stress niet kunnen afvallen of zelfs aankomen. Zo vang je twee vliegen in één klap: Je voelt je mooier, fitter, meer zelfverzekerd met een gezond gewicht, en tegelijkertijd leer je beter omgaan met stress. We combineren ontspanningstechnieken met een voor jou haalbaar voedingsadvies. Zodat jij op een ontspannen manier een gezond lichaamsgewicht bereikt en behoudt!

Uurtarief: €50,-   8x 1 uur (vooruitbetaling): €280,-

Stop Emotie-eten
Wanneer je een emotie-eter bent kan het extra moeilijk voor je zijn om je lichaamsgewicht onder controle te houden of af te vallen. Met mijn kennis over emotie-eten onderzoeken we of je wel echt een emotie-eter bent en help ik je anders om te gaan met voeding en emoties.

Uurtarief €50,-   8x 1 uur (vooruitbetaling): €280,- 

Een dag met...
Wil jij graag afvallen, maar heb je geen zin in/tijd voor een wekelijkse afspraak in mijn praktijk? Neem een dag tijd voor jezelf en ik ga een hele dag met je aan de slag. Aan de hand van een kennismakingsgesprek en het invullen van vragenlijsten vullen we speciaal voor jou een dag in met praktische activiteiten rondom Gezond Eten, Slim bewegen, Ontspannen. Aansluitend ontvang je aan de hand van die dag per mail een advies en hebben we vervolgens 6 weken eens per week contact via de mail. Benieuwd naar hoe zo'n dag eruit kan zien? Bel dan gerust en maak een afspraak voor de gratis kennismaking.  

Intake 1h, 1 dag (10.00h - 16.00h), 6 x wekelijks advies via de mail
€280,- p.p.  Bij deelname van 2 personen €200,- p.p. 

Kom in beweging!
Wist jij dat wandelen een activiteit is waarbij je lichaam in verhouding tot andere sporten veel vet verbrandt? Ideaal dus wanneer je wilt afvallen en prima om bij te ontspannen.
Wekelijks is er op maandag- en vrijdagochtend een Morning Walk. Samen een uurtje lekker doorstappen. Aansluitend geef ik tips en beantwoord ik je vragen over gezonde voeding, ontspannen, slim bewegen en relaxed afvallen. Onder het genot van een kopje thee natuurlijk. Ga je mee? We verzamelen op maandag- en vrijdagochtend om 9.00h en sluiten af om uiterlijk 11.00h. Aanmelden graag via de mail of telefonisch.

Kosten: Wekelijks maandag- en vrijdagochtend 10x  €80,-  incl. koffie/thee/water.