Slide background

Eet gezond & lekker

Slide background

Beweeg slim

Slide background

Adem rustig

Slide background

Ontspan

Slide background

Geniet!

Gezond eten, bewegen & afvallen

Thema November 2018: Afvallen en op gewicht blijven met de 80/20-regel

Toen ik jaren geleden voor het eerst van de 80/20-regel hoorde was ik verrast over de toepasbaarheid van deze regel op vele gebieden. Inmiddels maak ik er zelf regelmatig gebruik van, ook in de  coaching van mijn cliënten naar een gezonder gewicht.
Over hoe je deze regel kunt toepassen om een gezond gewicht te bereiken én behouden kun je lezen in mijn nieuwste blog.
Wil je nóg meer weten over hoe deze regel jou kan helpen naar een gezondere leefstijl? Bezoek dan één van mijn thema-avonden in november!Thema-avonden op woensdag 19.30h       

Tijdens de wekelijks terugkerende thema-avonden op woensdag 19.30h deel ik mijn kennis met jou! Elke maand komt een nieuw thema aan bod. De thema-avonden kun je los volgen, maar zijn ook prima te combineren met een voedingsadvies of met een traject "Relaxed Afvallen". Kom je voor het eerst in mijn praktijk? Dan mag je 1 thema-avond gratis bezoeken. Meld je wel even aan, het aantal plaatsen is namelijk beperkt!

Kosten:  Kennismaken:                        1 thema-avond gratis
             Losse thema-avond:               €15,-
            Knipkaart 10 thema-avonden: €100,-
            Gratis in combinatie met Relaxed-Afvallen-Abonnement 
Locatie:  Wissengrachtweg 25a Hulsberg
Tijdstip: 19.30h-21.00h
Aanmelden via 06 55 83 26 83

Kom je liever op een ander tijdstip? Dat is mogelijk als je zelf zorgt voor minimaal 2 en maximaal 5 deelnemers. 


Aktie-maand November 2018


Start jij in de maand november met een combinatie  Intake & vervolggesprek (€95,-)  en aansluitend een traject "Relaxed & Bourgondisch Afvallen" van 8 x 1 uur (€280,-) ?  Dan ontvang jij een leuk starterscadeau!
 
Eerst gratis en vrijblijvend kennismaken? Maak dan een afspraak of meld je aan voor de thema-avond op woensdag 19.30uur


Locatie:  Wissengrachtweg 25a Hulsberg
Tijdstip: 19.30h-21.00h
Aanmelden via 06 55 83 26 83

Kom je liever op een ander tijdstip? Dat is mogelijk als je zelf zorgt voor minimaal 2 en maximaal 5 deelnemers. Uiteraard mag je ook gewoon individueel een half uur gratis komen kennismaken.

Bel voor  een afspraak 06 55 83 26 83.

Relaxed-Afvallen-Abonnement
Maandelijks 1x 1h individuele begeleiding, 1x per maand deelname aan de thema-avond en wekelijks een motivatie-mail in je mailbox! 

Januari tm Juni: €60,- per maand of €300,- (vooruitbetaling)
Augustus tm December: €60,- per maand of €250,- (vooruitbetaling)


!!!Nieuw!!!!  Supermarkt-safari
Samen bezoeken we een uur jouw favoriete supermarkt op zoek naar betere keuzes voor een gezondere leefstijl. Ondertussen krijg jij veel praktische tips, deel ik mijn kennis met jou en komen allerlei interessante onderwerpen aan bod!
Het is ook mogelijk deze safari te combineren met "Samen Kokkerellen". Ook kan de Supermarkt-safari onderdeel zijn van "Een dag met..." of binnen je traject "Relaxed Afvallen". 

1 uur Supermarkt-safari individueel: €50,-  1 uur Supermarkt-safari 2 personen: €40,- p.p.   1,5 uur  Supermarkt-safari 3 deelnemers: €30,- p.p.

Eet gezond! Voedingsadvies

Wil jij gezond eten en/of afvallen, maar zie je door de veelheid van info door de bomen het bos niet meer? Hoe jij tegen eten aankijkt bepaal je zelf. Ik help je jouw mening hierover te vormen. Door middel van betrouwbare, onafhankelijke informatie over eten, met wetenschap als basis. 

Intake/Advies/Vervolg-gesprek €95,-

Relaxed Afvallen
Blijvend afvallen doe je langzaam, relaxed, met geduld en beleid. Heb jij last van stress én overgewicht? Dat zou het zomaar kunnen dat stress de oorzaak is van jouw gewichtsproblemen. Door relaxed af te vallen doorbreek je de cirkel van door stress niet kunnen afvallen of zelfs aankomen. Zo vang je twee vliegen in één klap: Je voelt je mooier, fitter, meer zelfverzekerd met een gezond gewicht, en tegelijkertijd leer je beter omgaan met stress. We combineren ontspanningstechnieken met een voor jou haalbaar voedingsadvies. Zodat jij op een ontspannen manier een gezond lichaamsgewicht bereikt en behoudt!

Uurtarief: €50,-   8x 1 uur (vooruitbetaling): €280,-

Stop Emotie-eten!
Wanneer je een emotie-eter bent kan het extra moeilijk voor je zijn om je lichaamsgewicht onder controle te houden of af te vallen. Met mijn kennis over emotie-eten onderzoeken we of je wel echt een emotie-eter bent en help ik je anders om te gaan met voeding en emoties.

Uurtarief €50,-   8x 1 uur (vooruitbetaling): €280,- 

Een dag met...
Wil jij graag afvallen, maar heb je geen zin in/tijd voor een wekelijkse afspraak in mijn praktijk? Neem een dag tijd voor jezelf en ik ga een hele dag met je aan de slag. Aan de hand van een kennismakingsgesprek en het invullen van vragenlijsten vullen we speciaal voor jou een dag in met praktische activiteiten rondom Gezond Eten, Slim bewegen, Ontspannen. Aansluitend ontvang je aan de hand van die dag per mail een advies en hebben we vervolgens 6 weken eens per week contact via de mail. Benieuwd naar hoe zo'n dag eruit kan zien? Bel dan gerust en maak een afspraak voor de gratis kennismaking.  

Intake 1h, 1 dag (10.00h - 16.00h), 6 x wekelijks advies via de mail
€280,- p.p.  Bij deelname van 2 personen €200,- p.p. 

Samen kokkerellen 
Je zult niet de eerste zijn die ontdekt dat mijn creatieve kookkunsten aanstekelijk werken!
Na een intake van 1 uur kom ik een dagdeel naar je toe. We bereiden samen een ontbijt & lunch of lunch & diner. Ondertussen krijg je veel info en praktische tips over hoe je met ontbijt, lunch en diner kunt variëren binnen de Schijf van Vijf. En over hoe je hiermee relaxed kunt afvallen natuurlijk!

Intake 1h, dagdeel (9.00h - 12.00h of 13.00h - 16.00h) €140,- p.p. Bij deelname van 2 personen €105,- p.p