Slide background

Eet gezond & lekker

Slide background

Beweeg slim

Slide background

Adem rustig

Slide background

Ontspan

Slide background

Geniet!

Gezond eten, bewegen & afvallen


Relaxed Afvallen
Blijvend afvallen doe je langzaam, relaxed, met geduld en beleid. Heb jij last van stress én overgewicht? Dat zou het zomaar kunnen dat stress de oorzaak is van jouw gewichtsproblemen. Door relaxed af te vallen doorbreek je de cirkel van door stress niet kunnen afvallen of zelfs aankomen. Zo vang je twee vliegen in één klap: Je voelt je mooier, fitter, meer zelfverzekerd met een gezond gewicht, en tegelijkertijd leer je beter omgaan met stress. We combineren ontspanningstechnieken met een voor jou haalbaar voedingsadvies. Zodat jij op een ontspannen manier een gezond lichaamsgewicht bereikt en behoudt!


Intake 1,5 uur + vervolggesprek 1 uur: €149  Coaching uurtarief: €60  Individuele begeleiding 6x 1 uur (vooruitbetaling): €299

Stop Emotie-eten!
Wanneer je een emotie-eter bent kan het extra moeilijk voor je zijn om je lichaamsgewicht onder controle te houden of af te vallen. Met mijn kennis over emotie-eten onderzoeken we of je wel echt een emotie-eter bent en help ik je anders om te gaan met voeding en emoties.


Intake 1,5 uur + vervolggesprek 1 uur: €149,- Uurtarief €60,-   Individuele begeleiding 14x 1 uur in 6 maanden (vooruitbetaling): €599,- 

Supermarkt-safari
Samen bezoeken we een uur jouw favoriete supermarkt op zoek naar betere keuzes voor een gezondere leefstijl. Ondertussen krijg jij veel praktische tips, deel ik mijn kennis met jou en komen allerlei interessante onderwerpen aan bod!

Het is ook mogelijk deze safari te combineren met "Samen Kokkerellen". Ook kan de Supermarkt-safari onderdeel zijn van "Een dag met..." of binnen je traject "Relaxed Afvallen". 

1 uur Supermarkt-safari individueel: €70,- 
1-1,5 uur Supermarkt-safari 2 personen: €60,- p.p.   
1,5 uur  Supermarkt-safari 3 deelnemers: €50,- p.p.


Een dag met...
Wil jij graag afvallen, maar heb je geen zin in/tijd voor een wekelijkse afspraak in mijn praktijk? Neem een dag tijd voor jezelf en ik ga een hele dag met je aan de slag. Aan de hand van een kennismakingsgesprek en het invullen van vragenlijsten vullen we speciaal voor jou een dag in met praktische activiteiten rondom Gezond Eten, Slim bewegen, Ontspannen. Aansluitend ontvang je aan de hand van die dag per mail een advies en hebben we vervolgens 6 weken eens per week contact via de mail of whats-app. Benieuwd naar hoe zo'n dag eruit kan zien? Bel dan gerust en maak een afspraak voor de gratis kennismaking.  


 1 dag (10.00h - 16.00h), 6 x wekelijks contact via de mail/skype 
€349,- p.p. Maximaal aantal deelnemers 4, prijs in overleg. 

Samen kokkerellen 
Je zult niet de eerste zijn die ontdekt dat mijn creatieve kookkunsten aanstekelijk werken!

Na een gratis kennismaking stuur ik jullie een boodschappenlijst. Jullie doen zelf boodschappen en ik kom een dagdeel naar jullie toe. We bereiden samen een ontbijt & lunch of lunch & diner. Ondertussen krijg je veel info en praktische tips over hoe je met ontbijt, lunch en diner kunt variëren binnen de Schijf van Vijf. En over hoe je hiermee relaxed kunt afvallen natuurlijk! 

Dagdeel (9.00h - 12.00h of 13.00h - 16.00h)
Bij deelname van 2 personen €89,- p.p.
Bij deelname van 3 personen €79,- p.p.
Bij deelname van 4 personen €69,- p.p.