Slide background

Eet gezond & lekker

Slide background

Beweeg slim

Slide background

Adem rustig

Slide background

Ontspan

Slide background

Geniet!

Coaching bij Stress & Burn-out

Stressklachten kunnen allerlei oorzaken hebben, zoals een te hoge werkdruk, problemen op je werk of spanning in je thuissituatie. De balans tussen spanning en ontspanning is al een hele tijd zoek.

Bij een Burn-out voel jij je letterlijk opgebrand. Je voelt je fysiek en mentaal volledig uitgeput. Burn-out is het gevolg van langdurige stressklachten, en heeft naast de mentale uitputting een sterke fysieke component. Daarom is het belangrijk om bij stress-klachten op tijd in te grijpen en de balans te herstellen. Zodat jij een burn-out liefst kunt voorkomen en over een tijdje weer oprecht kunt zeggen dat je lekker in je vel zit.

Beter zorgen voor jezelf begint bij goede voeding, voldoende beweging en de tijd nemen om op een goede manier te ontspannen. Maar zeker zo belangrijk is het om goed voor jezelf op te komen, de dingen te doen waar je blij van wordt en je talenten te benutten.
Tijdens mijn coaching bij Stress & Burn-out zijn dit in grote lijnen facetten die aan bod komen in een speciaal op jou toegespitste aanpak.

Wil je opknappen van een burn-out dan is het extra belangrijk om ook tijdens je coaching-traject je grenzen goed te bewaken, zeker ook bij het inzetten van sport-activiteiten. Daarom maak ik tijdens die begeleiding onder andere gebruik van de CSR-Methode.

1e-Spoor Re-integratie bij Stress & Burn-out
Ben jij wegens stressklachten/Burn-out ziek thuis van je werk en kun je een steuntje in de rug gebruiken bij jouw terugkeer op de werkvloer? Wacht dan niet je eerste ziektejaar af, maar begin zo snel mogelijk met re-integreren! Mijn ervaring als loopbaancoach is dat het inroepen van mijn hulp na een jaar ziekte (in het kader van 2e-spoor re-integratie) veel te laat is en onnodig extra veel stress met zich meebrengt. Mijn begeleiding wordt vaak gezien als een prima aanvulling op psychologische begeleiding/psychotherapie. Vanwege de praktische aanpak is de meest gehoorde uitspraak over mijn coaching: "Hier gebeurt nog eens wat!"