Slide background

Eet gezond & lekker

Slide background

Beweeg slim

Slide background

Adem rustig

Slide background

Ontspan

Slide background

Geniet!

Gegrilde paprika’s

Ik ben gek op gegrilde paprika’s. Ze zitten boordevol vitamine C, zien er vrolijk uit met die frisse kleuren en je kunt ze in allerlei gerechten gebruiken! Sinds ik in het bezit ben van een Phillips Airfryer maak ik ze regelmatig. Ze lukken uitzonderlijk goed en zijn binnen 10 minuutjes klaar!










Ingrediënten:
3 paprika’s, (rood,geel,groen), scheut olijfolie, citroensap, 1 teentje knoflook, 1 tl tijm, 1 tl oregano, peper, zeezout.

Bereiden: Paprika’s 10 minuten op 200 graden roosteren in de airfryer. In de oven kan ook, maar duurt langer, ik schat 20 minuten. Als het vel bruin is en “bubbelt”zijn ze klaar. Afspoelen onder koud water, ontvellen en in lange repen snijden. Marineren in olijfolie, teentje knoflook erboven fijnknijpen. Oregano en tijm toevoegen en op smaak brengen met peper, zout en citroensap.

Tip: Lekker bij de borrel, op bruschetta, in salades, als bijgerecht, op de pizza, in pastasauzen.